Nudimo Vam širok spektar autodijagnostičkih uređaja, softvera i opreme predviđenih za rad sa običnog PC-kompjutera, koji su sa pristupačnom cjenom prilagođeni kako za servisnu (profesionalnu) upotrebu,tako i za ličnu (kućnu) upotrebu. Sa razvojem i napredkom tehnologije u automobilskoj industriji koja se bazira na sve većoj upotrebi elektronike i kompjutera, ukazala se potreba za autodijagnostikom, koja nam pomaže u brzom pronalaženju grešaka i kvarova i njihovom uspješnom otklanjanju na svim modulima na automobilu.
Ubjedljivo najtraženija je univerzalna dijagnostika,koja pokriva što veći broj vozila, sa što manjom cjenom. Zato smo ubacili u ponudu novi AutoCom CDP, koji radi većinu vozila do 2012. godine i smatra se nasljednikom čuvene VISA uniscan. Ukoliko ne posjedujete kompjuter i potrebna Vam je dijagnostika za brze intervencije, koja je izuzetno laka za rad, za vas je pravo rješenje MaxiDiag Serija ručnih skenera. Ukoliko se ukaže potreba, uvjek se možete "pojačati" sa nekom od namjenskih dijagnostika.
Namjenske dijagnostike pružaju više opcija u odnosu na univerzalne pakete jer su napravljene isključivo za jedan tip vozila i cjena im je za nijansu viša u odnosu na univerzalne. Sam su vrhunac u autodijagnostici, kako po mogućnostima, tako i po cjeni.
Fabričke dijagnostike su uređaji koji posjeduju ovlašćeni servisi i do skora su bili nedostupni manjim mehaničarskim radnjama. Većinu uređaja imamo na lageru, a ostale možemo nabaviti po narudžbi.