Svakih 20 sekundi u europi se ukrade jedno motorno vozilo pokazuje statistika koje ujedno ne pokazuje znake opadanja broja krađa, skoro 2700 vozila bude ukradeno svaki dan u Europi a 50% ovih krađa ne bude otkriveno. Vaše vozilo je za vas dragocijeno i normalno je da ga želite zaštiti, zbog toga je “SHS elektronika” razvila najsigurnije sisteme zaštite za vaše vozilo.
“SHS elektronika” je jedna od vodećih kompanija za zaštitu vozila od krađe sa svojim visoko tehnološkim i inovativnim proizvodima u koje je uložila velika sredstva za istraživanje i razvoj. Za više godina istraživanja i razvoja novih visoko tehnoloških proizvoda “SHS elektronika” je uspjela da razvije visoko kvalitetne proizvode te je trenutno jedna od vodećih kompanija za zaštitu vozila od krađe. Partnerstvo sa vodećim poizvođačima automobila omogućilo je SHS-u da razvije najsigurnije sisteme zaštite za veliki broj modela vozila različitih proizvođača. Za potpunu sigurnost vašeg automobila razvijeni su sistemi zaštite koji su kompatibilni za vozila sa ili bez daljinskog upravljača. SHS auto alarmi pružaju kompletnu zaštitu za vaše vozilo.
Pitate se šta znači kompletna zaštita?
Pod kompletnom zaštitom vozila podrazumjeva se zaštita vrata, haube i gepeka, zaštita unutrašnjeg dijela vozila pomoću ultrazvučnih senzora, zaštita od pokušaja pokretanja vozila odnosno blokada motora, visoko sigurnosni daljinski upravljač koji posjeduje promjenjivi kod-antigraber, antiscaner, nezavisno napajanje u slučaju presijecanja kablova, zaštita od prinudnog otimanja vozila Anti Hi Jack kao i Pin Kod za gašenje alarma u slučaju gubitka daljinskog upravljača. Pin Kod je promjenjiv i poznat je samo vlasniku vozila. Jako je bitno napomenuti da vozilo mora biti označeno validnom naljepnicom, to je prepreka koja u prvom momentu odbija većinu provalnika od krađe i oni se opredjeljuju za nezaštićena vozila. Vozilo uvijek treba biti parkirano u dometu čujnosti sirene kako bi mogli brzo reagovati u slučaju pokušaja krađe. Ugradnja alarma u vozilo mora biti urađena profesionalno i od strane stručnih osoba.

NE DOZVOLITE DA SE I VAMA DAOGODI!

Samo u Sarajevskom kantonu (BiH) svaki dan se prijavi desetak krađa automobila. Najčešće ukradena vozila su iz Volkswagenovog programa, potom slijede Škoda, Audi, Seat, Renault, BMV, itd. Fabrički sigurnosni sistemi i mehaničke blokade ne predstavljaju veliku prepreku profesionalnim kradljivcima automobila. Stoga se uvijek preporučuje ugradnja dodatnog neovisnog alarmnog uređaja i elektronske blokade paljenja.

AUTOALARMI (car alarm, antitheft and anti hi-jack system!)

Alarmni sistemi PATROLLINE su u tehnološkom pogledu najpouzdaniji i najsavremeniji uređaji na Evropskom tržištu. Potvrda za to je ugovor grupacije Porshe /Audi, Vw, Seat, Škoda/ i kompanije Patrolline gdje je Patrolline jedini ovlašteni distributer alarmnih sistema za navedena vozila u centralnoj i istočnoj Evropi.Alarmni uređaj Patrolline proizveden je u Italiji, te je u skladu sa odredbama EU. Posjeduje ISO 9001:2000 i E24 certifikat, te zadovoljava sve zahtjeve proizvođača kao i osiguravajućih kompanija.

HPS-840 NEW

Alarmni sistem namjenjen je vozilima novije generacije. Aktivira se orginalnim daljinskim upravljačem i pruža apsolutnu zaštitu vozila od krađe. Uređaj posjeduje opciju spajanja na sirenu vozila ili elektronsku sirenu.

SMART NEW

Alarmni sistemi namjenjeni vozilima bez orginalnog daljinskog zaključavanja. Izuzetno pouzdana zaštita vozila od krađe i oštećenja. Visoko sigurne daljinske komande koje se ne mogu kopirati.