Ukoliko Vam se desilo da usljed gubitka napona zaključate radio, imamo rješenje za Vaš problem. U mogućnosti smo da dekodiramo preko 1500 modela radio sistema. Najpovoljnije dekodiranje svih vrsta auto radija, bez obzira koji je proizvođač, odnosno za sve marke i za sve modele.
“Shs elektronika” je specijalizirana za prodaju, ugradnju, servis, montažu, instalaciju i održavanje auto-akustike, te za dekodiranje svih vrsta radio kastofona. Stručni kadar brine se oko izbora idealnog audio sustava za automobile naših klijenata na obostrano zadovoljstvo.
Proračun i izrada kompresionih, bass reflex i band-pass zvučničkih kutija, svih dimenzija, za sve vrste subwoofera kao i izrada originalnih drvenih polica za prtljažnike automobila sa skrivenim ili vidljivim zvučnicima, od vrhunskih materijala, dio je naše ponude koju svakodnevno upotpunjujemo novitetima iz svijeta auto-akustike.
Vrsta proizvoda: auto-radio, auto-zvučnici, DVD CD USB SD MP3 WMA AAC playeri, monitori, CD izmjenjivači, auto-pojačala, subwooferi, tube, FM modulatori, satelitske navigacije, multimedija, auto-antene, konektori, adapteri, kutije, police za prtljažnike, chinch kablovi, osigurači i ostala instalacijska oprema.